Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Parmezános csibeburger

Hozzávalók

  • 4 szelet csirkemellfilé
  • 1 db tojás
  • 6 ek reszelt parmezán
  • 20 dkg majonéz
  • 4 db szezámmagos hamburgerzsemle
  • 4-6 levél római saláta
  • bors
  • 2 ek zsemlemorzsa
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek liszt
  • 4 ek olaj

Elkészítés

    1. A megtisztított hússzeleteket vízszintesen félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk. A tojást habosra keverjük. A zsemlemorzsát összeforgatjuk a parmezánnal. A megtisztított, átnyomott fokhagymát összekeverjük a majonézzel, egy kevés sóval és borssal.
    2. Meghempergetjük a hússzeleteket előbb a lisztben és a tojásban, majd a mindet aranyszínűre a felforrósított olajon.
    3. A félbevágott zsemléket  átforrósítjuk a 100 fokra előmelegített sütőben, 5 perc alatt. Azután megkenjük az alsó felüket egy kevés fokhagymás majonézzel, elrendezzük rajta a megmosott, szárazra törölt salátaleveleket és a ropogósra sült húsfalatokat. Végül meglocsoljuk a megmaradt fokhagymás majonézzel, és mindre rátesszük a tetejét.

      SÜTŐTÖKÖS PULYKABURGER >>> 

      HAMBURGER PUFFANCS >>> 

      HAMBURGER >>>


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin