Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Parmezános csibeburger

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított hússzeleteket vízszintesen félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk. A tojást habosra keverjük. A zsemlemorzsát összeforgatjuk a parmezánnal. A megtisztított, átnyomott fokhagymát összekeverjük a majonézzel, egy kevés sóval és borssal.
  2. Meghempergetjük a hússzeleteket előbb a lisztben és a tojásban, majd a mindet aranyszínűre a felforrósított olajon.
  3. A félbevágott zsemléket  átforrósítjuk a 100 fokra előmelegített sütőben, 5 perc alatt. Azután megkenjük az alsó felüket egy kevés fokhagymás majonézzel, elrendezzük rajta a megmosott, szárazra törölt salátaleveleket és a ropogósra sült húsfalatokat. Végül meglocsoljuk a megmaradt fokhagymás majonézzel, és mindre rátesszük a tetejét.

Ezek is érdekelhetnek

Friss