Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pármai csirkemell

MME MME
6 4.4/5
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: A vajban pirosra sütjük a melleknek mindkét oldalát. Ezután hozzáöntjük a vizet, az ételízesítõt vagy leveskockát és a bort. Fedõ alatt puhára pároljuk, ha kész, kivesszük a húst. A maradék levet tejföllel felöntjük és ízlés szerint borsozzuk. Kibélelünk egy tûzálló tálat a reszelt sajt felével és belehelyezzük a fél csirkemelleket. Ráöntjük a tejfeles húslét és a maradék sajttal betakarjuk. Sütõben átsütjük.
Burgonyapürével vagy önállóan is tálalhatjuk.

Megjegyzés

Én önállóan tálalom. Nagyon finom és kiadós étel. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss