Elkészítés: Olajon aranysárgára sütünk 3-4 szál apróra vágott újhagymát, beleteszünk 4 nagy félbevágott csirkecombot vagy mellet. Pár percig sütjük, míg a hús ki nem fehéredik, majd hozzáadjuk a négybe vágott
paradicsomokat.
Sóval, csipetnyi őrölt borssal fűszerezzük, és fedő alatt, a paradicsom levében puhára pároljuk a húst. Semmi más fűszer nem kerül bele, mert elnyomná a paradicsom zamatát.
Végül a puha csirkedarabokat forrón tálba szedjük, levét tésztaszűrőn keresztül öntjük rá, hogy a paradicsommagoktól meg a héjától leszűrjük.
Sós vízben főtt spagetti illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre