Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos-újhagymás csirkeragu

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Olajon aranysárgára sütünk 3-4 szál apróra vágott újhagymát, beleteszünk 4 nagy félbevágott csirkecombot vagy mellet. Pár percig sütjük, míg a hús ki nem fehéredik, majd hozzáadjuk a négybe vágott
paradicsomokat.

Sóval, csipetnyi őrölt borssal fűszerezzük, és fedő alatt, a paradicsom levében puhára pároljuk a húst. Semmi más fűszer nem kerül bele, mert elnyomná a paradicsom zamatát.

Végül a puha csirkedarabokat forrón tálba szedjük, levét tésztaszűrőn keresztül öntjük rá, hogy a paradicsommagoktól meg a héjától leszűrjük.

Sós vízben főtt spagetti illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss