Keress receptre vagy hozzávalóra

Paradicsomos-tonhalas tészta olívával

default user icon
1

Hozzávalók

  • 3 db nagyobb paradicsom
  • 25 dkg tészta
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 5-8 levél bazsalikom
  • 2 fej gomba
  • 2 db tonhalkonzerv
  • bors
  • olívabogyó

Elkészítés

    1. A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós-olívaolajos vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
    2. A paradicsomot forrásban lévő vízbe tesszük néhány másodpercre, majd lehúzzuk a héját. Felszeleteljük, és turmixgépbe tesszük az apróra vágott fokhagymával és bazsalikommal. Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, és összeturmixoljuk.
    3. Olívaolajon megpirítjuk a gombát, majd hozzáadjuk a tonhalat. Hozzákeverjük a paradicsompürét, megsózzuk, megborsozzuk, és forrásig főzzük. A szószt a tányérra szedett tésztára kanalazzuk, majd megszórjuk parmezánnal és olívabogyóval. 

Megjegyzés

4 in 1: gyors, költséghatékony, egyszerű és nagyon finom. Buon appetito! :)

szmarco
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Christinke 3 hónappal ezelőtt
Tényleg nagyon gyors és finom...

Hasonló Receptek

Magazin