Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos-tonhalas tészta olívával

30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. A paradicsomos-tonhalas tészta elkészítéséhez a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós-olívaolajos vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
  2. A paradicsomot forrásban lévő vízbe tesszük néhány másodpercre, majd lehúzzuk a héját. Felszeleteljük, és turmixgépbe tesszük az apróra vágott fokhagymával és bazsalikommal. Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, és összeturmixoljuk.
  3. Olívaolajon megpirítjuk a gombát, majd hozzáadjuk a tonhalat. Hozzákeverjük a paradicsompürét, megsózzuk, megborsozzuk, és forrásig főzzük. A szószt a tányérra szedett tésztára kanalazzuk, majd megszórjuk parmezánnal és olívabogyóval. 

Megjegyzés

4 in 1: gyors, költséghatékony, egyszerű és nagyon finom. Buon appetito! :) - szmarco

Ezek is érdekelhetnek

Friss