Keress receptre vagy hozzávalóra

Paradicsomos-tonhalas tészta

Hozzávalók

  • 40 dkg száraztészta
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 ek olívaolaj
  • 50 dkg darabolt paradicsom (konzerv)
  • 2 db tonhalkonzerv
  • 2 tk balzsamecet
  • bors
  • 1 tk őrölt rozmaring

Elkészítés

    1. Felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk rajta a zúzott fokhagymát. Belekeverjük a balzsamecetet és a tonhalat, végül a darabolt paradicsomot. Sózzuk és borsozzuk, majd rozmaringgal ízesítjük, majd özepes lángon 30 percig főzzük a ragut.
    2. A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük, a csomagoláson megadott utasítás szerint, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, összeforgatjuk a raguval.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin