A hagymát felkockázzuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A kockára vágott paradicsomot hozzáadjuk, és addig főzzük, amíg némiképp be nem sűrűsödik.
Amikor a paradicsom megfelelően összefőtt, rátesszük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, és összeturmixoljuk a még egyben maradt kockáA legjobb kat.
Közben a tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, és amint a paradicsomszósz elkészült, rászedjük a tésztát, beleforgatjuk, majd reszelt sajttal tálaljuk.
Aki nem szereti a paradicsom héját, az a felkockázás előtt dobja bele pár másodpercre a paradicsomokat forró vízbe, s ezután könnyen lehúzható a héja. Aki nem szereti a húsmentes ételeket, megbolondíthatja ezt a tésztaételt akár egy kevés karikára vágott enyhén csípős kolbásszal.
- kvirag82
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!