Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Parmezános-aszalt paradicsomos tésztacsigák

Hozzávalók

  • 40 dkg konyhakész leveles tészta
  • 10 dkg pesto
  • 6 dkg parmezán
  • 6 dkg aszalt paradicsom (olajban eltett)
  • 6 dkg dióbél

Elkészítés

    1. A tésztát kitekerjük, megkenjük a pestóval, a széleket szabadon hagyva. Megszórjuk a reszelt parmezánnal.
    2. A lecsepegtetett paradicsomot és a diót apróra vágjuk, és a pestós tésztára szórjuk.
    3. Feltekerjük a tésztát a két szélétől a közepéig, és az így kapott dupla tekercset12 darabra vágjuk. Elrendezzük mindet sütőpapírral bélelt tepsiben, majd a hűtőbe tesszük 45 percre.
    4. 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt, úgy, hogy félidőben mindet megfordítjuk, aranyszínűre sütjük a csigákat. 

      SÓS VENDÉGVÁRÓ FINOMSÁGOK KARÁCSONYRA ÉS SZILVESZTERRE >>> 

      STANGLI, KRÉKER, CSIGA ÉS MUFFIN: VILLÁMGYORS VENDÉGVÁRÓ FALATOK >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin