Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Parmezános-aszalt paradicsomos tésztacsigák

45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát kitekerjük, megkenjük a pestóval, a széleket szabadon hagyva. Megszórjuk a reszelt parmezánnal.
  2. A lecsepegtetett paradicsomot és a diót apróra vágjuk, és a pestós tésztára szórjuk.
  3. Feltekerjük a tésztát a két szélétől a közepéig, és az így kapott dupla tekercset12 darabra vágjuk. Elrendezzük mindet sütőpapírral bélelt tepsiben, majd a hűtőbe tesszük 45 percre.
  4. 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt, úgy, hogy félidőben mindet megfordítjuk, aranyszínűre sütjük a csigákat. 

    SÓS VENDÉGVÁRÓ FINOMSÁGOK KARÁCSONYRA ÉS SZILVESZTERRE >>> 

    STANGLI, KRÉKER, CSIGA ÉS MUFFIN: VILLÁMGYORS VENDÉGVÁRÓ FALATOK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss