Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos-olívás csirke tarhonyával

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát apróra vágva megdinszteljük kevés olajon, majd megpirítjuk benne a csirkedarabokat. Beledobáljuk a feldarabolt paradicsomot, az egész olívabogyót, a kapribogyót, és felöntjük annyi borral, hogy félig ellepje. Mikor már majdnem készre párolódott, hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, és együtt pároljuk még néhány percig. A tarhonyát kevés vajon megpirítjuk, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Puhára főzzük. Mikor kész, ízlés szerint összekeverjük, vagy külön tálaljuk. Kuszkusszal is nagyon finom.

Megjegyzés

Saját magam kísérleteztem ki, ezért nincsenek pontos mennyiségek. A zöldségekből annyi tehető bele, amennyit akarunk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss