Elkészítés: A sűrített paradicsomot és a szétnyomott fokhagymát elkeverjük a mézzel, majd lassú tűzön felmelegítjük. Hozzáadjuk a sót, az őrölt borsot, a kakukkfüvet és az étolajat. Ha fölmelegedett, levesszük a lángról.
A csirkecombokat megmossuk, aki nem szereti a bőrét, lenyúzhatja. Alufóliával bélelt tepsibe egymás mellé helyezzük a paradicsommártással egyenletesen bekent csirkecombokat. A maradék mártást a húsra öntjük. Ezután legalább 1 órán át állni hagyjuk.
Majd befedjük fóliával a csirkecombokat, és előmelegített sütőben kb. fél órán át sütjük. Vigyázunk a sütésnél, hogy meg ne égjen a hús! Nem szabad sötét színűre sütni, mert a csirkecomb kiszárad.
Bármilyen köret vagy saláta illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre