Elkészítés:
1. Vágjuk kockákra a mozzarellát, csepegtessük le a konzerv kukoricát, a borsót sós vízben főzzük meg, hagyjuk kihűlni.
2. Mossuk meg a paradicsomokat, kb. 1 percre tegyük forrásban lévő vízbe, majd húzzuk le a héjukat. Vágjuk kockára és magozzuk ki.
3. Főzzük meg a Barilla Mini Farfalle tésztát bő, sós vízben, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. Adjuk hozzá a tésztához az összes hozzávalót, sózzuk. 4-5 levél bazsalikomot mixeljünk össze az extraszűz olívaolajjal, majd ezzel a bazsalikomos olívaolajjal ízesítsük a tésztasalátát.
A Barilla Chef tippje:
Ehhez az üde ételhez könnyed kellően lehűtött fehérbort kínáljunk, mint a venetói kellemesen száraz Prosecco vagy az Oltrepo Pavavese Pinot Chardonnay.