Keress receptre vagy hozzávalóra
Hírdetés
Recept feltöltés

Paradicsomos káposzta grillkolbásszal

Hozzávalók

  • 1 fej káposzta (közepes)
  • 1 fej vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • őrölt köménymag
  • nádcukor
  • 1 dl növényi olaj
  • 4 ek gm zabpehelyliszt
  • 1 doboz 100% sűrített paradicsom
  • 1 pár grillkolbász (gm, lm)

Elkészítés

    1. A káposzta torzsáját eltávolítjuk, a leveleit csíkokra vágjuk. Egy fazékba vizet öntünk, beletesszük a káposztát, a felszeletelt hagymát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel és nádcukorral, és lefedve puhára főzzük.
    2. A rántáshoz az olajat felforrósítok, hozzáadjuk a zabpehelylisztet, kicsit lepirítjuk, majd ráöntjük a 3 dl vízzel elkevert paradicsompürét, és csomómentesre keverjük.
    3. A káposzta főzővizéből 1 merőkanálnyit hozzáöntünk a a rántáshoz, majd besűrítjük a főzeléket. Ha szükséges még fűszerezzük, édesítjük.
    4. A kolbászokat bevagdossuk, és kevés forró olajon mindkét oldalát megsütjük és együtt tálaljuk a főzelékkel.

    Így készítheted el a paradicsomos káposztát! >>>

    10 MENZAKAJA, AMIT OTTHON ELKÉSZÍTVE IMÁDNI FOGSZ! >>> 

    9 KÖNNYŰ FŐZELÉK, AMI IGAZÁN JÓLESIK TAVASSZAL! >>> 

Hírdetés
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm
Hírdetés

Hozzászólások

Hírdetés

Hasonló Receptek

Magazin

Hírdetés
Hírdetés