Elkészítés: Először elkészítem a saját készítésű paradicsompürémet, ami egyszerűen úgy készül, hogy a paradicsomokat félbevágom, és tepsire rakom őket, megszórom fűszerköménnyel, sóval, borssal, olívaolajjal, majd megsütöm. Amikor kihűltek, turmixgépbe szórom, és összeturmixolom a balzsamecettel és a mézzel. Ezután egy teflonedényben kevés olajon megsütöm a halcsíkokat, majd hozzáöntöm a házi készítésű paradicsompürét, a joghurtot, és a citromhéjat. Chilit szórok rá, sózom, borsozom, és már kész is.
Tésztát főzök ki hozzá. (Szerintem kagylótésztával néz ki jól.)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre