Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos húsgombóc penne tésztával

60 perc
egyszerű
megfizethető
5 adag

Elkészítés

  1. Összekeverjük a darált húst a fűszerekkel és picike gombócokat formálunk belőle!
  2. Majd egy jó nagy serpenyőben olajat forrósítunk és ebben a gombóckákat átsütjük. Utána kiszedjük egy tálra őket. Közben egy fazékban felteszünk vizet forrni a pennéhez.
  3. A visszamaradt olajba tesszük az apróra vágott hagymát a mártáshoz. Ha üvegesre pirult akkor mehet rá a paradicsom, a paradicsomlé és a fűszerek. Sűrűre főzzük, majd beletesszük a gombóckákat, és készre főzzük úgy 10 perc alatt.
  4. A közben elkészített, leszűrt tésztát a paradicsomos gombóckákra szedjük és lazán össze forgatjuk. Tálaláskor parmezán sajttal megszórhatjuk.

ZÖLDSÉGLEVES PETREZSELYMES NOKEDLIVEL 

CSIRKEMELL KÜLÖNLEGES BUNDÁBAN 

Megjegyzés

Aki szereti a nagyon paradicsomos ételeket! - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek

Friss