Elkészítés: A húsokat feltesszük húslevesnek főni, és amikor már majdnem kész, kiszedjük a húst, a levét felhasználjuk levesnek. Megtűzdeljük fokhagymával, és az olajon megpirított vöröshagymán átforgatjuk. Rátesszük a sűrített paradicsomot és a hámozott paradicsomot, a mustárt és a fűszereket, készre főzzük, majd ecettel és cukorral pikánsra ízesítjük. A hús főzése közben elkészítjuk a knédlit. Összekeverjük a lisztet, a fokhagymakrémet (kb 2 evőkanál), ha kell, egy csipet sót és vizet, hogy galuska sűrűsségű legyen a massza. Evőkanállal forró vízbe szaggatjuk és kifőzzük, olajra szedjük, és a hús mellé adjuk körítésnek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre