Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos-gombás pulykás tészta

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1.  A tésztát olajos sós vízben megfőzzük.
  2. A kockára vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a felkockázott pulykahúst, sózzuk, borsozzuk és tovább pirítjuk. Mikor szépen megpirult, hozzáadjuk a felaprított csiperkét, és a már beáztatott trombita gombát majd ezzel is összepirítjuk.

  3. Amikor félig puha a gomba, ráöntjük a paradicsomszószt és kakukkfűvel fűszerezzük. Addig főzzük, míg a zöldségek és a hús kellően puha nem lesz. Tálaláskor reszelhetünk rá parmezánt és friss bazsalikom levelekkel díszíthetjük.

    MÉG TÖBB ISTENI TÉSZTÁS RECEPT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss