Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos-gombás omlett

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A paradicsomos-gombás omlett elkészítéséhez az újhagymát és a gombát megtisztítjuk. Az újhagymát finomra vágjuk, a gombát felszeleteljük.
  2. Egy serpenyőben a felforrósítutt olajon megfonnyasszuk a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, és közepes lángon addig pároljuk, amíg a felesleges nedvesség elpárolog.  Közben a paradicsomot megmossuk, cikkekre vágjuk, majd a gombához forgatjuk.
  3. Egy tálban a tojásokat habosra keverjük a tejszínnel, megsózzuk, és beleszórjuk a felaprított petrezselymet és elkeverjük. A zöldségekre öntjük, és addig sütjük, míg a keverék kezd megszilárdulni. Fa lapáttal óvatosan megfordítjuk meg, majd további néhány percig sütjük az omlettet. Azonnal tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss