Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Paradicsomos-gombás omlett

default user icon

Hozzávalók

  • 1 csokor újhagyma
  • 25 dkg csiperkegomba
  • 2-3 ek olívaolaj
  • 2 db paradicsom
  • 6 db tojás
  • 1 dl cukrozatlan habtejszín
  • ½ csokor petrezselyem

Elkészítés

    1. Az újhagymát és a gombát megtisztítjuk. Az újhagymát finomra vágjuk, a gombát felszeleteljük.
    2. Egy serpenyőben a felforrósítutt olajon megfonnyasszuk a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, és közepes lángon
    3. addig pároljuk, amíg a felesleges nedvesség elpárolog.  Közben a paradicsomot megmossuk, cikkekre vágjuk, majd a gombához forgatjuk.
    4. Egy tálban a tojásokat habosra keverjük a tejszínnel, megsózzuk, és beleszórjuk a felaprított petrezselymet és elkeverjük. A zöldségekre öntjük, és addig sütjük, míg a keverék kezd megszilárdulni. Fa lapáttal óvatosan megfordítjuk meg, majd további néhány percig sütjük az omlettet. Azonnal tálaljuk.

    11+1 TOJÁSOS REGGELI, AMITŐL JÓL INDUL A NAP! >>>

    13 ÉTEL REGGELIRE, HA MÁR UNOD A SZALÁMIS KENYERET >>> 

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin