Elkészítés: Előkészítünk egy olívaolajjal vékonyan kikent tepsit. Belesoroljuk a kb. fél centiméteres vastagságúra szeletelt sajtot. (Vékonyabb ne legyen, mert pillanatok alatt szétolvadna a sütőben!) Nagy hőfokon 2-3 perc alatt készre sütjük. A barnarizst forrásban levő sós vízben a tésztákhoz hasonlóan kifőzzük (lassan, alaposan átfőzve), majd leszűrjük, és alaposan lecsepegtetjük. Közben a szeletelt gombát a felhevített olívaolajon megfonnyasztjuk, majd rádobjuk a hámozott paradicsom kockákat, és kevés sóval gyorsan összepirítjuk. Ha elkészült, lazán a lecsepegtetett barnarizshez keverjük, petrezselyemzölddel ízesíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre