Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos-fokhagymás sült csirkecomb

75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd megsózzuk és megborsozzuk. Meghempergetjük mindet a lisztben, és aranyszínűre sütjük a felforrósított olívaolajon. Végül kiszedjük a húsokat a serpenyőből, és félrerakjuk.
  2. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a meghámozott, felaprított vörös- és fokhagymát. Hozzáadjuk a darabolt paradicsomot a levével együtt, ízesítjük egy kevés sóval, borssal, néhány csipet őrölt rozmaringgal, továbbá a babérlevéllel, és kis lángon, lefedve 20 percig főzzük. 
  3. A mártást tűzálló tálba simítjuk, elrendezzük rajta a csirkecombokat a megmosott, félbevágott koktélparadicsomokkal együtt, és a 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Néhány bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk.

OMLÓS ÉS SZAFTOS CSIRKECOMB: 15 ELLENÁLLHATATLAN RECEPT >>> 

15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>> 

11 KIHAGYHATATLAN CSIRKÉS RECEPT A HÉTVÉGÉRE! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss