Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos-fetás tészta

MME MME
4.3/5
15 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát al dente sós vízben megfőzzük, tehát maradjon kicsit kemény, úgy az igazi!

Míg fő a tészta, elkészítjük a többi hozzávalót. A paradicsomokat kockára vágjuk, az olívabogyókat apró darabokra. A fokhagymát átnyomjuk vagy nagyon apróra vágjuk. Összekeverjük őket egy edényben, hozzátesszük a fűszereket (ne sózzuk, mert a feta nagyon sós!), megöntözzük olívaolajjal, és ha úgy tetszik, betesszük a mikróba fél percre összemelegíteni - bár szerintem hidegen finomabb!

Ha kifőtt a tészta, összeforgatjuk a mártással, rámorzsoljuk a feta sajtot, és ismét megforgatjuk. A végén lehet még rá oreganót szórni vagy olívaolajat tenni, ízlés szerint. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss