Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos csirke spárgával

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spárga végét levágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és meglocsoljuk olívaolajjal. Megsózzuk, megborsozzuk és rátesszük a megmosott és szárazra törölt csirkemellet.
  2. A csirkét megkenjük a pestóval, rátesszük a felkarikázott paradicsomot, majd a sütőpapírt ráhajtogatjuk az ételre (becsomagoljuk).
  3. 200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>> 

MINDEN, AMIT  A PESTORÓL TUDNOD KELL! >>> 

MÉG TÖBB SPÁRGÁS FINOMSÁG >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss