A spárga végét levágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és meglocsoljuk olívaolajjal. Megsózzuk, megborsozzuk és rátesszük a megmosott és szárazra törölt csirkemellet.
A csirkét megkenjük a pestóval, rátesszük a felkarikázott paradicsomot, majd a sütőpapírt ráhajtogatjuk az ételre (becsomagoljuk).
200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Egy apróbb alapterületű szoba vagy otthon berendezése mindig nagyobb kihívás. Néhány alapvető szabály betartásával azonban sokat javíthatunk az összképen, sőt, még tágasabbnak is tűnhet a lakás.
Érdekességek és történetek a 20. század lakberendezésének világából: Madarász Magdolna, a Forma Boutique tulajdonosa mesél a múlt század különlegességeiről egy-egy példával illusztrálva – ezúttal a néhai magyar filmproducer gyűjteményének egyik ikonikus darabjáról.