Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos avokádókrém majonézzel és zöldfűszerekkel

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az avokádót hosszában félbevágjuk, és csavaró mozdulattal kettéválasztjuk. Vékonyan meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A paradicsomok magját eltávolítjuk, és szintén apró kockákra vágjuk. Keverőedénybe tesszük, hozzáadjuk a majonézt, a sót, a borsot, a felkarikázott zöldhagymát, az aprított rozmaringot és a petrezselymet. Ezután jól összekeverjük, és 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Tálaláskor az avokádókrémet tányérra halmozzuk, majd pár szelet avokádóval, és paradicsommal díszítjük. Friss pékáruval kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss