Mossuk meg a csirkemellfilét, töröljük szárazra. Főzzük a húslevesben 20 percig, majd emeljük ki a léből, csöpögtessük le és vágjuk kisebb darabokra.
Pucoljuk meg a vöröshagymát, kockázzuk fel, vajon pároljuk üvegesre. Hintsük meg liszttel, keverjük hozzá a paradicsompürét, öntsük fel a húslevessel és a tejszínnel, végül főzzük össze. Ízesítsük sóval, őrölt fehér borssal, majd tegyük bele a húsdarabokat, és melegítsük össze.
A levest merjük tányérokba, gazdagítsuk 1-1 evőkanál tejföllel, és frissen összevágott petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre