Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomhab mozzarellával, salátával és bagettel

MME MME
90 perc
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: 1. A hámozott paradicsomot, a paradicsom pürét, a 6 bazsalikom levelet, a sót és a porcukrot összekeverjük, leturmixoljuk. Hozzákeverjük az előzőleg beáztatott és kinyomkodott zselatint, majd leszűrjük. Habszifonba töltjük, beletekerjük a patront, és 1 órát pihentetjük.

2. A mozzarellát vékony csíkokra vágjuk. A salátát összeállítjuk (jégsaláta, koktélparadicsom, balzsamecet, olívaolaj, só, bors).

3. A bagettet felszeleteljük, serpenyőben olívaolajon mindkét oldalát megpirítjuk.

4. A salátát kitálaljuk, a mozzarellát ráhalmozzuk, friss bazsalikommal díszítjük, a habbal és a pirított bagettel tálaljuk.

Elkészítés: 30 perc
Fogyasztható: 1 óra múlva

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, további fotókat, elkészítési útmutatót és érdekességeket a recepttel kapcsolatban itt találsz! >>>

Fotó: Győrfi Viki - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss