Elkészítés: A megmosott paradicsomoknak levágjuk a kalapját, majd kiskanállal kiszedjük a magját. Tálcára sorakoztatjuk, majd sóval, borssal megszórjuk, és az olívaolajjal meglocsoljuk. Ezután 2-3 órára hűtőbe tesszük pácolódni.
A márványsajtot keverőtálba tesszük, villával áttörjük, és belekeverjük a majonézt. 1-2 órára szintén hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Ezután a majonézes sajtkrémet a paradicsomokba töltjük, ha marad krém, a tányérra is halmozhatunk belőle. Friss petrezselyemmel díszítjük. Toast kenyeret kínáljuk mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre