Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsom majonézes márványsajttal töltve

MME MME
5/5
120 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megmosott paradicsomoknak levágjuk a kalapját, majd kiskanállal kiszedjük a magját. Tálcára sorakoztatjuk, majd sóval, borssal megszórjuk, és az olívaolajjal meglocsoljuk. Ezután 2-3 órára hűtőbe tesszük pácolódni.

A márványsajtot keverőtálba tesszük, villával áttörjük, és belekeverjük a majonézt. 1-2 órára szintén hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Ezután a majonézes sajtkrémet a paradicsomokba töltjük, ha marad krém, a tányérra is halmozhatunk belőle. Friss petrezselyemmel díszítjük. Toast kenyeret kínáljuk mellé.

Ezek is érdekelhetnek