Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pár száz forintos csodaszernek köszönheti bomba alakját Jennifer Aniston

default user icon
MME
Jennifer Anistonon nem fog az idő, bomba formában van. A gyönyörű színésznő alakját a huszonévesek is megirigyelhetik. A Jóbarátok sorozatból ismerté vált sztár számos fogyókúrát kipróbált, de egy olyan csodaszerre esküszik, ami akár a te konyhádban is megtalálható.

Jennifer Aniston megtehetné, hogy a legdrágább módszereket alkalmazza egészsége, szépsége és alakja megőrzésére. A hollywoodi színésznő azonban egy olyan étkezési alapanyagban hisz, amit Magyarországon is pár száz forintért meg lehet vásárolni. Ez pedig nem más, mint az almaecet .

- Vitaminok, vitaminok, vitaminok. Nem fogok hazudni, nagyon sok vitamint eszek és minden reggel almaecetet iszom - árulta el Aniston a  Harper's Bazaarnak adott interjúban.

A színésznő nem véletlenül hisz az almaecetben, hiszen az valóban egyfajta csodaszer.  Egy pohár víz és két kiskanál almaecet minden étkezés előtt óriási előrelépést jelenthet azoknak, akik odafigyelnek az egészséges életmódra, és szeretnék természetes módon feltölteni szervezetüket ásványi anyagokkal.

A fogyókúrázók nagy örömére  az almaecet fogyasztása elősegíti a zsírégetést, csökkenti az édesség iránti vágyat és méregtelenítő hatása is van.

Az almaecet kiváló immunerősítő is és csökkenti a koleszterinszintet is. Rendszeres fogyasztása a bőrre is jó hatással van . Ajánlott azoknak is kipróbálni, akiknek gyenge, töredezett vagy korpás a haja. Nemcsak szájon át fogyasztva, hanem vízben oldva arc- vagy hajöblítésre is kiváló.

Persze Jennifer Aniston az almaecet fogyasztása mellett a napi étkezésre is figyel. A színésznő naponta ötször-hatszor étkezik, kisebb adagokat eszik. Minden nap fogyaszt nyers zöldséget és halat, avokádót. A zsíros húsokat mellőzi. Csodálatos alakját pedig a jógának is köszönheti. Korábban úgy nyilatkozott, hogy ha egy nehezebb filmszerepre készül, akkor minden nap jógázik.

A színésznőnek nagy tervei is vannak. A Harper's Bazaarnak adott interjújában azt is elárulta, hogy nagy álma, hogy egyszer nyisson egy wellnes központot, ahol a különböző edzések mellett meditációs órákra is járhatnának az emberek. A központ kávézójában pedig egészséges ételekből választhatnának a látogatók.

ÍGY FOGY JENNIFER ANISTON ÉS SHAKIRA: ÍME A SZTÁROK DIÉTATRÜKKJEI >>> 

FOGYÓKÚRÁZZ FRISS SALÁTÁVAL - 4 + 4 BOMBAJÓ RECEPT! >>> 

GYÖNYÖRŰEK, EGÉSZSÉGESEK ÉS VEGÁK - 7 SZEXI SZTÁR AKI NEM ESZIK HÚST >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss