A paprikát felkarikázzuk, a burgonyát, a hagymát és a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A szalonnát felcsíkozzuk, a gombát negyedeljük.
Forrásban lévő, sós vízben félkeményre főzzük a burgonyát. Az olajat felforrósítjuk, és a szalonnát meg a hagymát néhány percig pirítjuk rajta. Az őrölt paprikával megszórjuk. Rádobjuk a paprikát és az előfőzött burgonyát is, és kissé lepirítjuk.
Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és a többi hozzávalóval együtt pirítjuk. Hozzákeverjük a paradicsomot is, az ételt összeforraljuk, és azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre