Keress receptre vagy hozzávalóra

Paprikás lisztben sült hal rizzsel

default user icon

Hozzávalók

  • 1 szelet hal
  • 1 bögre rizs
  • 1 csomag olasz zöldségkeverék (mirelit)
  • 3 mk delikát
  • 3 bögre víz
  • 0,5 dl olívaolaj
  • 2 kk pirospaprika
  • 3 ek liszt
  • őrölt bors
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    1. A vizet felforraljuk a fűszerkeverékkel. Közben a rizst üvegesre pirítjuk kevés olívaolajon.
    2. Ezután ráöntjük a forró vizet, és beletesszük a zöldségkeveréket. Ízlés szerint borsozzuk. Felforraljuk, de nem kavargatjuk. Amikor megpuhult a rizs, elzárjuk alatta a tüzet, és lefedve állni hagyjuk.
    3. A halat megtisztítjuk, megsózzuk, majd paprikás liszben megforgatjuk. Forró olajban szé pirosra sütjük.

Megjegyzés

Tavaszi színek kavalkádja, fogyókúrázóknak is nagyon remek fogás.

Sete
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin