Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paprikás krumpli bográcsban II.

75 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

A bográcsban felhevítjük a mangalica zsírt. Ebbe a felhevített zsírba beletesszük a kockára vágott szalonnát. Ezután beletesszük a megplucolt, kockára vágott hagymát, és lassú tűzön megpirítjuk.

A kolbászt felkarikázzuk, és hagymás szafton megpirítjuk. Amikor minden megpirult, hozzáadjuk a megtisztított felkockázott krumplit, felöntjük vízzel. Ezután fűszerezzük, a pirospaprikát ilyenkor a legjobb rátenni, mert így nem ég meg rajta.

Folyamatosan pótoljuk a vizet a főzés közben, mikor már majdnem kész, beletesszük a felkarikázott virslit.

Savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss