A kolbászt vékonyan felkarikázzuk. A paprikát és a vöröshagymát szélesebb csíkokra vágjuk. A fokhagymát vékonyan felszeleteljük.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, és szép pirosra sütjük, kiszedjük ki és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékba beletesszük a feldarabolt csirkecombot bőrével lefelé, majd mindkét oldalát fehéredésig sütjük. Kiszedjük és félretesszük.
Ezután a zsiradékba tesszük a csíkokra vágott vöröshagymát, a paprikát és a felszeletelt fokhagymát, majd pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, majd ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és beletesszük a kakukkfűágat is. Óvatosan összekeverjük, és felöntjük a borral.
Az előpárolt paprikás-hagymás keveréket egy tepsibe öntjük, és elrendezzük benne az elősütött combokat. A hús köré rakjuk az elősütött kolbászkarikákat, majd fóliával lefedjük az egészet.
Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten 40-45 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és készre sütjük a combokat (sütés közben a hús és a zöldségek megpuhulnak, a szaft pedig szépen besűrűsödik). Ízlés szerinti körettel tálaljuk.