Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paprikás csirke jénaiban

MME MME
5 4/5
60 perc
bonyolult
átlagos
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combokat félbevágjuk, besózzuk. A lisztet kis tányéron összekeverjük a pirospaprikával, borssal, majd a húsdarabokat megforgatjuk a fűszeres lisztben. Jénaiba rakjuk egymás mellé. A tejfölben elkeverjük az olajat, fokhagymát, a reszelt sajtot, kevés sót és a megmaradt paprikás lisztet. Ezt a finom öntetet ráöntjük a csirkére.
Aufóliával befedjük, és előmelegített sütőben 45 percig sütjük, majd a fóliát levéve még 10 percig pirítjuk.

Megjegyzés

Rizzsel szoktam tálalni. Nagyon kiadós, finom étel.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss