Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pappardelle mustáros marhahússal

default user icon
MME
75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A hátszínt vágjuk csíkokra, és a felforrósított olajon pirítsuk meg. Közben borsozzuk. Ha átsült, vegyük ki, sózzuk meg, és tartsuk melegen.

2.

A visszamaradt zsiradékon pirítsuk meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a nagyobb darabokra vágott gombát. Ha megpirult, keverjük hozzá a mustárt, és engedjük fel a tejszínnel. Főzzük a szószt pár percig, amíg besűrűsödik. Ízesítsük sóval és borssal.

3.

Gyúrjunk sima tésztát a lisztből, a tojásból és a sóból, majd folpakba csomagolva tegyük a hűtőbe 30 percre.

4.

Az alaprecept szerint elkészített tésztát nyújtsuk vékonyra, vágjuk 1-1,5 cm széles csíkokra, majd főzzük ki sós vízben pár perc alatt. Tálaljuk a mustáros szósszal és a marhahússal.

 Fotó: Tucsek Tünde

Ezek is érdekelhetnek

Friss