Elkészítés: 1.) A hagymát kevés olajon megdinszteljük, rárakjuk a felkockázott húst, és fehéredésig dinszteljük, majd lehúzzuk a tűrzől, megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk, felöntjük vízzel, és takaréklángon, lefedve pörköltöt készítünk belőle.
2.) Ha a hús már puha, mellétesszük a megtisztított, felkockázott burgonyát és a hasábokra vágott répát, és felöntjük annyi vízzel, hogy mindent ellepjen a lé.
3.) Amikor félpuha, beletesszük a zöldbabot, és puhára főzzük.
4.) A liszttel elkevert tejföllel csomómentesen behabarjuk, ha igényli, sózzuk, borsozzuk, és forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre