Paleos rakott padlizsán paradicsommal

default user icon

Hozzávalók

  • 1 nagy padlizsán
  • 400 ml paradicsomkonzerv
  • parmezán
  • oregánó

Elkészítés

     A padlizsánt fél centiméteres szeletekre vágjuk, szeletenként megsózzuk, és egy fél órát állni hagyjuk, hogy levet eresszen.

    Leöntjük a sós levet, a szeleteket vízzel átöblíthetjük, majd forró vaslapon gruillezzük mindkét oldalt.

    Egy üvegtál aljára kevés zsiradékot teszünk, és rárakjuk rétegenként a paradicsomot és a sajtot, úgy,hogya paradicsomrétegre kávéskanálnyi oregánót szórunk - ne sózzuk, mert már sós.

    180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 20percig sütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin