Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szendvics kürtőskalácsból - 4 különleges uzsonna

default user icon
MME
Gondold el, hogy húsgombóc, friss zöldségek és olvadó sajt kerül a kürtőskalácsodba, és ezt eheted meg uzsonnára! Nem kell tovább álmodozni, mert mostantól ilyen menő szendvicsvariációkat is vehetünk, szerte az országban.

A szendvicseket ismét Palágyi Eszter, a Michelin-csillagot idén is megszerző, illetve a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat negyedik alkalommal elnyerő Costes étterem séfje álmodta meg az OMV VIVA gasztronagyköveteként. A speckó szendvicsek pegid szeptembertől kaphatóak a benzinkutakon. Íme az összes újragondolt finomság fotója és leírása! 

1. Juhtúrós sztrapacskával töltött cipó

Északi szomszédunk étele a juhtúrós sztrapacska, amit friss lila hagyma, ropogós pirított hagyma és ruccola tesz teljessé a rusztikus buciban. Nem csak vegetáriánusok lakhatnak jó vele!

2. Paradicsomos húsgombóc kürtőskalácsban

Különleges olasz-magyar fúziós étel kerekedett az olívás kürtőskalács és a paradicsomos húsgombóc találkozásából. A friss petrezselyemzöld és a paprika tovább ízesíti a piros fehér zöld barátságot.

3. Kacsamáj paté kürtőskalácsban

A közkedvelt kacsamáj patét most sós kürtőskalácsban kínálják. A teljes harmóniát a tormás almalekvár és a lila káposzta biztosítja.

4. Gyros szendvics

A gyros szendvics változatát görög joghurtos tzatziki, gyros hús, paradicsom szeletek és jégsaláta teszi teljessé. 


A PALÁGYI ESZTER VEZETTE COSTES LETT 2018 LEGJOBB ÉTTERME >>> 

TITOKBAN TESZTELTE ÉTTERMEINKET A MICHELIN-CSILLAGOS SÉF - EZ A VÉLEMÉNYE A MAGYAROKRÓL >>> 

9 VILLÁMGYORS MELEGSZENDVICS, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss