Elkészítés: A tészta hozzávalóiból 7 db vastagabb palacsintát készítünk a szokásos módon. A tésztába tett olajtól finomabb, és nem ragad le a palacsintánk.
A túrókrémhez felfőzzük a pudingot a fele cukorral és a tejjel, ha kihűlt, hozzáadjuk a vajat. Majd a túróhoz adjuk a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, és a kikevert pudingos krémhez adjuk.
A pudingos krémhez a pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük, ha kihűlt, hozzáadjuk a vajat, és habosra keverjük.
A kihűlt palacsintákat rétegezzük a krémekkel: palacsinta - pudingkrém - palacsinta - túrókrém, ennek a szélére tesszük a felszeletelt banánt - majd palacsinta és pudingkrém - palacsinta - túrókrém - palacsinta - pudingkrém és palacsinta. Ez így 6 palacsinta, a maradék 1 palacsintát megkenjük pudingkrémmel feltekerjük, felszeleteljük, és a kész torta tetejére tesszük. A csokit az olajjal gőz fölött felolvasztjuk, közben annyi tejet teszünk bele, hogy közepesen legyen sűrű. A palacsintatorta tetejére csorgatjuk, és az előzőleg felvert habbal díszítjük.