Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Palacsintába bújt csirke

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • 4 nagy palacsinta
  • 20 dkg csirkehús
  • 20 dkg gomba
  • 2,5 dl tej
  • 1 diónyi vaj
  • 2 dkg liszt
  • bors
  • szerecsendió
  • 1 tojássárgája
  • 2 evőkanál tejszín vagy tejföl

Elkészítés

    1. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, rászórjuk a lisztet, elkeverjük egy fakanállal, majd hozzáadjuk a tejet. Folyamatos kevergetés mellett ízesítjük a mártást sóval, borssal, szerecsendióval, és addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd. 
    2. A csirkehúst megmossuk, felaprítjuk, a gombákat megtisztítjuk, négybe vágjuk, majd a szószhoz adjuk. A tojássárgáját összekeverjük a tejszínnel vagy tejföllel, és ezzel sűrűsítjük be a csirkés-gombás ragut.
    3. Megtöltjük a palacsintákat, és néhány percre forró sütőbe tesszük. Előételként, vagy salátával főételként is tálalhatjuk. 

    PALACSINTA ALAPRECEPTET ITT TALÁLSZ >>>  

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin