Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Palacsinta muffin

35 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

    1. A sütőt előmelegítjük 190 fokra. Papírkapszlival kibéleljük a muffinsütő mélyedéseit.
    2. Egy nagy keverőtálban összekeverjük a gyümölcsjoghurtot, az olvasztott vajat, a mézet, a vaníliaaromát, az almaborecetet, a darált mandulát, a sütőport, a tojásokat és a sót, majd ízlés szerint cukorral ízesítjük.
    3. Az így kapott keverékhez óvatosan hozzáforgatjuk az apróra vágott epret és az áfonyaszemeket, majd eloszlatjuk a tésztát a muffinformákban.
    4. Betoljuk az előmelegített sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütjük. A palacsinta muffint porcukorral meghintve tálaljuk.
    5. A muffin receptje liszt nélkül készül, így gluténérzékenyek is kipróbálhatják.
Nézzétek meg videón is, hogyan készül a palacsinta muffin


Megjegyzés

A muffin palacsinták akár 3-4 napig is tárolhatóak hűtőszekrényben! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss