Elkészítés: Az alaprecept szerint elkészítjük a palacsintatésztát, 8 palacsintát sütünk belőle, melegen tartjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A parajpürét lecsepegtetjük, és a fokhagymával, 2 evőkanálnyi felforrósított vajon megpároljuk. Hagyjuk kihűlni, majd elkeverjük a juhtúróval és 2-3 evőkanál tejföllel. Sózzuk, bosrozzuk. A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. A töltelékkel a palacsintákat megtöltjük, a maradék vajjal kikent tűzálló tálba egymás mellé rakjuk. Leöntjük a maradék tejföllel, és a sütőben átforrósítjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre