Elkészítés: Az alaprecept szerint elkészítjük a csúsztatott palacsinta tésztáját. Az epret hagyjuk kiengedni, majd meghintjük a cukorral, a likőrrel, és villával kissé összetörjük. Elkezdjük sütni a palacsintákat. Kevés vajat forrósítunk a serpenyőben, és az alapreceptnél leírtak szerint megsütjük a palacsinta egyik oldalát, majd kivajazott tálra csúsztatjuk. A palacsintát megszórjuk vaníliás cukorral, kevés epret teszünk rá, majd következhet a következő palacsinta. Az utolsó palacsintát sült felével felfelé borítjuk a „tortára”. A sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral, és cikkekre vágva, tejszínhabbal kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre