Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Palacsinta áfonyalekvárral, túróval

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A habos palacsinta alapreceptje szerint elkészítjük a tésztát, 8 palacsintát sütünk belőle. Az áfonyalekvárt kikeverjük a túróval. A palacsintákat ezzel a krémmel megkenjük, feltekerjük, és éles késsel, kissé ferdén, egyforma nagyságú szeletekre vágjuk. A tekercseket szitált zsemlemorzsában megforgatjuk, és forró vajban hirtelen megsütjük. A porcukorral meghintve melegen tálaljuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 1 óra
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 darab: 556 kcal

Ez a recept a Kiskegyed konyhája receptmagazinban jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek