Elkészítés: Egy evőkanál olajat nagy serpenyőben felhevítünk, s megfonnyasztunk rajta a zúzott fokhagymát és az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, feldarabolt paradicsomot, a kicsumázott, felszeletelt piros húsú paprikát, 1 kávéskanál őrölt paprikát, s 5 percig pároljuk. Hozzáadunk 20 dkg hosszú szemű rizst, 1 mokkáskanál kurkumát, és elkeverjük vele. Három percig főzzük, felöntjük húslevessel, felforraljuk, lefedjük, s a lángot levéve tizenöt percig főzzük. Hozzáadjuk a garnélarákokat és a kagylót, és három percig főzzük. Forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre