Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsánsaláta

MME MME
90 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A padlizsánt kis lángon 1 óráig sütjük, amíg a héja megfeketedik. Ettől kellemes, füstös aromát kap. Még melegen meghámozzuk és feldaraboljuk.
  2. A hagymát, a paradicsomot és a zöldpaprikát felkarikázzuk, és összeforgatjuk a padlizsánnal. 1 gerezd fokhagymát összezúzunk, és a salátába keverjük.
  3. Egy kevés ecetből és olajból salátaöntetet keverünk, és a maradék zúzott fokhagymával és fehér borssal ízesítjük.
  4. A salátát tetszés szerint összeforgatjuk rukkolával és olajbogyóval, majd meglocsoljuk a fokhagymás öntettel. 

A 11 LEGFINOMABB PADLIZSÁNKRÉM, AMIT NEM HAGYHATSZ KI NYÁRON>>> 

MINDMEGETTE BORKLUB: ISTENI TÖLTÖTT PADLIZSÁN, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD>>> 

15 KIHAGYHATATLAN FINOMSÁG PADLIZSÁNBÓL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss