Elkészítés: A padlizsánt megmossuk, héjastul hosszúkás darabokra vágjuk, enyhén besózzuk, és állni hagyjuk.
Míg áll, addig a tésztát kifőzzük (de nem szét!), leszűrjük. Egy kevés olajat felforrósítunk a wokban, azon átsütjük. Kiszedjük és félretesszük.
Most újabb kis olaj a wokba, rádobjuk a karikára vágott vöröshagymát, az apróra vágott fokhagymát, és pár percig pirítjuk. Erre tesszük rá a jól kinyomkodott padlizsánt, a julienne-re vágott sárgarépát és a csíkokra vágott káposztát. Ez kb. 10-15 perc alatt puhul meg. Kiszedjük és félretesszük.
Megint egy kis olaj a wokba, rádobjuk az apró kockákra vágott tofut és megpirítjuk.
Ha ez is megvan, a 3 dolgot összeöntjük, és 1 perc alatt összepirítjuk.
Ízlés szerint leöntjük szójaszósszal, és lehet is tálalni!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre