Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsános-pulykamelles tészta

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A padlizsános-pulykamelles tészta elkészítéséhez a tésztát a csomagoláson található előírás szerint olajos, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. A hagymát és fokhagymát felaprítjuk, a pulykát apró kockákra vágjuk. Kevés olívaolajon a hagymát és fokhagymát megdinszteljük, majd rádobjuk a húst és pár percig pirítjuk. Rátesszük az apróra vágott padlizsánt, és felöntjük a húslevessel. Megfűszerezzük sóval, borssal, oregánóval és kakukkfűvel, majd puhára pároljuk.
  3. Ezután hozzáadjuk a tejfölt és még egyszer felforraljuk. Összekeverjük a tésztával, belevágjuk a kápia paprikát és friss kakukkfűvel megszórva tálaljuk. 


Ezek is érdekelhetnek

Friss