Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsános pizza

90 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. A vesepecsenyét 1 cm széles csíkokra vágjuk, majd a finomra morzsolt provence-i fűszerrel elkevert olívaolajban pácoljuk 20 percig.
  2. Közben a fokhagymát nagyon finomra zúzzuk. A padlizsánt és a paradicsomot felszeleteljük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
  3. A pizzalapon elosztjuk a húscsíkokat, valamint a padlizsán- és paradicsomszeleteket. Meghintjük sóval, borssal és a zúzott fokhagymával, majd megöntözzük a hús páclevével. Rászórjuk a reszelt sajtot, ráforgácsoljuk a vajat, és készre sütjük kb. 30 perc alatt.
Ha magad gyúrod a pizzatésztát, valamivel nagyobbra nyújtsd a lapot, hogy a formában kis peremet is tudj készíteni.

Ezek is érdekelhetnek

Friss