Elkészítés: A felforrósított olajon megpirítom a bacont, majd hozzáadom a felaprított vöröshagymát, megpárolom. Hozzáadom a csirkemellkockákat, és fedő alatt azt is megpárolom, közben néha megkavarom.
Amikor puhább a hús, hozzáadom a padlizsándarabokat, és fedő alatt tovább párolom, míg egy kis levet ereszt. Ezután sózom, borsozom, hozzáadom a felkockázott paprikát és legvégül a paradicsomdarabokat is, és szintén fedő alatt hagyom közepes lángon főni, amíg a hús és a zöldségek szép puhára főnek, de vigyázok, hogy a paradicsom ne főjön túl.
Amikor kész, megszórom bazsalikommal. Ízlés szerint metélőhagyma és/vagy őrölt kömény is adható hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre