Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsánkrémleves II.

MME MME
1
45 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A padlizsánt sütőben vagy grillsütőben addig sütjük, amíg a héjától el nem válik. Ezután megtisztítjuk a héjától, majd turmixgéppel pépesítjük.

A megtisztított, apróra vágott vöröshagymát vajon megfuttatjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a lisztet, és zsemleszínűre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a pépesített padlizsánt, felöntjük a húslével (húsleveskockából is finom), a tejszínnel és sóval, borssal ízesítjük, összeforraljuk.

Pirított zsemlekockával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss