Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsánkrém V.

MME MME
3 4/5
90 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A padlizsánt bő 1 óra hosszáig 180-200 fokon, fóliába csomagolva tepsiben megsütöm. Amikor puhára sült, lehúzom a héját, és a húsát kézi robotgéppel átpasszírozom, hogy krémes állaga legyen. Ezután hozzáadom az apró kockákra vágott vöröshagymát és fokhagymát, teszek hozzá még 1 mokkáskanál citromlevet, olajat, ugyanennyi ecetet, 2-3 mokkáskanál mustárt, ízlés szerint cukrot (ez mindenképp kell) és sót. Elfogyasztását javaslom vacsorára és reggelire pirítósra rákenve. :)

Ezek is érdekelhetnek

Friss