Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Padlizsánkrém tejfölösen

default user icon

Hozzávalók

  • 2 db padlizsán
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 fej lilahagyma
  • 1,5 ek. tejföl
  • bors

Elkészítés

    1. A padlizsánokat tepsire helyezzük, és 200 fokos sütőben kb. 30-40 percig sütjük, mérettől függően.
    2. Ha megsültek, kivesszük a tepsiketés 10-15 percig pihentetjük.
    3. A megsült padlizsánról lehántjuk a héját, húsát tálba tesszük.
    4. Belereszeljük a fokhagymát és a vöröshagymát, majd botmixerrel összeturmixoljuk.
    5. Sózzuk, borsozzuk, tejföl lel lazítjuk. Jól lehűtve pirítóssal ésextra lilahagymával tálaljuk.

    HÚSRAGUVAL TÖLTÖTT PADLIZSÁN >>>

    KÖNNYED AJVÁR >>>

Megjegyzés



További receptek és fotók a Mandula konyhai kalandjai blogban! >>>

mandulakonyha
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin