Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsánkrém tejfölösen

45 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánokat tepsire helyezzük, és 200 fokos sütőben kb. 30-40 percig sütjük, mérettől függően.
  2. Ha megsültek, kivesszük a tepsiketés 10-15 percig pihentetjük.
  3. A megsült padlizsánról lehántjuk a héját, húsát tálba tesszük.
  4. Belereszeljük a fokhagymát és a vöröshagymát, majd botmixerrel összeturmixoljuk.
  5. Sózzuk, borsozzuk, tejföllel lazítjuk. Jól lehűtve pirítóssal ésextra lilahagymával tálaljuk.

HÚSRAGUVAL TÖLTÖTT PADLIZSÁN >>>

KÖNNYED AJVÁR >>>

Megjegyzés



További receptek és fotók a Mandula konyhai kalandjai blogban! >>> - mandulakonyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss